ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

  [BG]   EN  
ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

Начало
Що е ЛУ
ЛУ-клуб мисия
За кого е ЛУ-клуб
Кои сме ние
Архив
Връзки
Изтеглете си


Новини ЛУ за развлечение ЕВРОВИЗИЯ 2011 Календар Контакт

Новини / ЛУ

Вземи в gLOG
08 Април 11, 13:15 / Автор: news.bg
Онлайн игри с живи котки
Технологията iPet Companion позволява на всички любители на животните да използват роботизирани играчки, чрез които да си играят онлайн с котки, намиращи се в приют.

котка

Gsmreview.com съобщава, че услугата е създадена от AprioriControl и допринася за засиления интерес към осиновяването на котки, както и за привличането на дарители и спонсори.

iPet Companion включва специално създадени роботизирани играчки, които се контролират по дистанционен път посредством уебсайт. Има голямо разнообразие от такива играчки, които могат се използват, докато се гледа видео на живо - някои от тях са с пера, а други с топки.

За да се работи с технологията, е необходимо да се инсталира Silverlight. Тя осигурява възможност и за чат с други хора, които гледат видео материала. Същевременно желаещите могат да дарят пари на приюта.

Според данни на Орегон Humane Society, цитирани от gsmreview.bg, технологията е спомогнала за увеличаване на осиновяванията на котки с 16 %, за нарастване на уеб трафика с 53 %, както и за значителния ръст на интереса на спонсори и дарители.

Вижте и видео на забавната игра с котки.

Източник:
http://news.ibox.bg/news/id_1249138384
 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.039