ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

  [BG]   EN  
ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

Начало
Що е ЛУ
ЛУ-клуб мисия
За кого е ЛУ-клуб
Кои сме ние
Архив
Връзки
Изтеглете си


Новини ЛУ за развлечение ЕВРОВИЗИЯ 2011 Календар Контакт

Новини / ЛУ

Вземи в gLOG
19 Март 11, 21:11 / Автор: dir.bg
Момичета разочаровани от начина, по който им предлагат брак
Жените смятат че искането на ръката им трябва да е един от най-романтичните мигове в живота им. Заради големите очаквания 26 на сто от девойките се оплакват, че гаджето им не е предложило брак по оригинален, романтичен начин.


Анкетата разкрива, че всяка четвърта девойка е разочарована от времето, мястото и начина на предлагане на брак. Въпреки че са недоволни от начина, по които им се предлага брак, 96 на сто от жените са доволни от пръстена. 

Две трети от младежите планират предлагането на брак, без да се съветват с близките и също толкова падат на колене, когато предлагат.  75% от момчетата казват, че сами са измислили как да поискат ръката на любимата. А една трета от бъдещите младоженци не са искали съвет дори и при покупката на пръстена.

Има обаче и такива, които все още искат разрешение от родителите на бъдещата булка. Шест от десет анкетирани са на мнение, че е редно младия мъж да поиска ръката от родителите на бъдещата си съпруга. 

84 на сто от хората новината за годежа споделят първо с родителите, а след това с приятелите. Интересен е и факта, че две трети от мъжете и жените в срок от няколко дни качват новината за щастливото събитие в профила си във Фейсбук, останалите са на мнение, че това е прекалено изтъркано и глупаво...

Източник: http://life.dir.bg/news.php?id=8228736&nt=5


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.2836