ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

  [BG]   EN  
ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

Начало
Що е ЛУ
ЛУ-клуб мисия
За кого е ЛУ-клуб
Кои сме ние
Архив
Връзки
Изтеглете си


Новини ЛУ за развлечение ЕВРОВИЗИЯ 2011 Календар Контакт

Новини / ЛУ

Вземи в gLOG
04 Февруари 11, 19:40 / Автор: bgnes.com
Японският стил на обличане дойде в Европа
В съвременната мода не се срещат много кимона, но автентичните елементи на японския начин на обличане се пренесоха и на Запад.

Японският начин на обличане се различава много от европейския, който е по-скоро семпъл и изчистен. Японците дават на модния свят една революция на цветовете, бум на наслояването на платове и нестандартни комбинации.  

Особеното при японската мода, което стана популярно и в Европа, е украсата с различни аксесоари. Всичко върви: гривни, игли, брошки, масивни обеци. Модата в Япония акцентира върху ръчно изработените бижута от мъниста или бродерия. 

Японските анимации също станаха популярни в цял свят. Известните анимационни герои вече не украсяват само дрехите на децата, но и на възрастните.
 
За обувките тенденциите приличат като тези при дрехите. Японките предпочитат да носят ниски "балетни" обувки. Най-често моделите са в тъмната гама, най-вече черни или сиви. 

"Не се страхувайте да експериментирате - обясняват японските дизайнери. - Една жена трябва да използва всичко, което има в гардероба си."

Източник: http://news.bgnes.com/view/897599


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.3669