ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

  [BG]   EN  
ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

Начало
Що е ЛУ
ЛУ-клуб мисия
За кого е ЛУ-клуб
Кои сме ние
Архив
Връзки
Изтеглете си


Новини ЛУ за развлечение ЕВРОВИЗИЯ 2011 Календар Контакт

Новини / ЛУ

Вземи в gLOG
07 Януари 11, 12:30 / Автор: vesti.bg - Reuters
Кантора създаде тест за съвместимост на брака
Тестът на кантората Брос Бенет е съсредоточен върху ключови въпроси за финансите, семейните връзки, децата и стремежите, които създават проблеми в повечето семейства.

Една от адвокатките в кантората Рут Брос сравни теста с преценката и анализа, който работодател трябва да направи преди да наеме даден служител. "Никой който наистина е отдаден на връзката не би имал против да се разкрие напълно и честно, ако не го направи, би трябвало да се запитате защо", заяви тя.

Ето и някои от въпросите, на които трябва да отговорят бъдещите съпрузи: 

Финанси

Знаете ли размера на имуществото си? Как двамата възприемате поделянето на това имущество? Имате ли еднакво отношение към пестенето? Дали един от вас ще поиска да вложи в пенсионен фонд това, което другият иска да вложи в нова кола?

Ще слеете ли имуществото си или всеки ще запази своето? Общи или отделни банкови сметки? Как ще влагате пари в банковата сметка - въз основа на доходите ви или по равно? Бихте ли платили с депозита за къщата си дълговете на родителите на партньора/ката си?

Семейни връзки

Какви са отношенията ви със семейството? Поддържате ли връзка с него? Имали ли сте големи караници?

Деца

Искате ли деца? Колко? Как искате да възпитавате децата си? Какви ценности искате да им предадете? Противоположни ли са мненията ви за ползите от държавното спрямо частното образование?...

Цялата статия: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3522811

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1701