ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

  [BG]   EN  
ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

Начало
Що е ЛУ
ЛУ-клуб мисия
За кого е ЛУ-клуб
Кои сме ние
Архив
Връзки
Изтеглете си


Новини ЛУ за развлечение ЕВРОВИЗИЯ 2011 Календар Контакт

Новини / ЛУ

Вземи в gLOG
27 Декември 10, 18:00 / Автор: vesti.bg - в. "Фигаро"
Започна голямото коледно препродаване във Франция
Тази година като най-предпродаваните подаръци се очертават романите на носителя на френската литературна награда "Гонкур" Мишел Уелбек, най-новите видеоигри, мобилните телефони, смятани заради появата на "айПад" за отживелица, както и много детски играчки.

Французите най-често предлагат даровете, от които са останали разочаровани, в три интернет сайта: Ebay, PriceMinister и 2Xmoinscher. Само във втория от споменатите сайтове на ден влизат по 3 млн. души, за да предлагат коледните си подаръци.  В 2Xmoinscher пък дневно се отчита 30% по-голяма посещаемост, отколкото в други почивни или празнични дни. Очаква се пикът на препродажбите да бъде на 23 януари.

Според Пиер Косюско-Моризе - президент и изпълнителен директор на PriceMinister, феноменът на препродаването на коледните дарове се е появил преди 10 години, а в последно време все повече хора гледат на него като на възможност да си докарат допълнително пари във време на финансова криза.

Допитвания до общественото мнение показват, че само 15% от възрастните във Франция имат смелостта да признаят пред човека, подарил им нещо за празниците, че след това са се отървали от "стоката" по интернет...

Цялата статия: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3500871



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.6868