ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

  [BG]   EN  
ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

Начало
Що е ЛУ
ЛУ-клуб мисия
За кого е ЛУ-клуб
Кои сме ние
Архив
Връзки
Изтеглете си


Новини ЛУ за развлечение ЕВРОВИЗИЯ 2011 Календар Контакт

Новини / ЛУ

Вземи в gLOG
24 Ноември 10, 11:20 / Автор: bgnes.com
"Скуери: Полицаите не ме спират, защото са заети да се смеят"
48-годишният градинар Микеле Скуери от Пиаченца, Италия, пристигна в Русе с необикновеното си превозно средство, наречено "пчеличка". Пътешественикът е предприел обиколка из Източна Европа, която ще завърши в Украйна, преминавайки през Словения, Хърватска, Сърбия, България и Румъния.

""Пътувам с това странно превозно средство, което е бавно и по този начин имам възможността да виждам местата и хората, откъдето минавам. Обикновено пътувам с около 30 км в час и имам време да се оглеждам наоколо. Правил съм и други пътешествия - с велосипед в Турция, Иран, Средния Изток и Египет, с мотоциклет до Армения, Кавказ и Грузия. Но с "пчеличка" пътувам за първи път и се надявам да направя и следващи пътешествия. 

Най-интересни по пътя ми са хората, които срещам. Всички ми махат, дори полицаите ми се радват. Навсякъде ме снимат, защото им е любопитно, а където спра, винаги идва някой, който ме разпитва за превозното средство."

"Пчеличката" му предизвиква голям интерес сред източноевропейците, тъй като рядко може да се види нещо подобно. Тя развива около 30 км в час и макар да има кабинка като автомобил, се управлява с кормило като на скутер, а не с волан. Тъй като Микеле невинаги намира къде да спи, е пригодил превозното си средство за нощуване, а генераторът и електрическата грейка му осигуряват топлина при ниски температури... 
 
Цялата статия: http://news.bgnes.com/view/880708


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

9.2901