ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

  [BG]   EN  
ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

Начало
Що е ЛУ
ЛУ-клуб мисия
За кого е ЛУ-клуб
Кои сме ние
Архив
Връзки
Изтеглете си


Новини ЛУ за развлечение ЕВРОВИЗИЯ 2011 Календар Контакт

Новини / ЛУ

Вземи в gLOG
04 Ноември 10, 18:51 / Автор: e-vestnik.bg - сп. Тайм
Какъв ти е семейният статус - във "Фейсбук" и на живо
Общо взето, всички са съгласни, че Фейсбук етикет трябва да има. Проблемите идват от различните начини, по които хората си представят този етикет...

Оформят две големи групи - на поддържащите тезата, че една връзка не е достатъчно сериозна, ако не е обявена в един или друг профил, и на онези, според които личните взаимоотношения все пак трябва да си останат лични. 

Въпросът всъщност е дали сте готови да споделяте толкова лична информация и с хора, които не познавате добре или пък не познавате лично изобщо. И на кого пък ще кажат те. Защото винаги остава вероятността да обяснявате на роднини защо сте съобщили една или друга важна новина първо на интернет и след това на тях.

Важно е също и на кой етап се намира връзката. Много хора споделят, че използват социалните мрежи, за да започнат разговор с определен човек, но след това предпочитат да прехвърлят общуването към телефон и евентуално към среща очи в очи. Винаги обаче съществува възможност да се изгубите в превода. И да си понесете последствията.

Дебненето на бившия в социалните мрежи, както и на потенциалните му нови възлюбени е грях, който си признават голяма част от хората, взели участие в изследването на Гершън. 

Специалистите съветват - съобщавайте каквото прецените и на когото прецените, но не забравяйте да сменяте паролата си след всяка раздяла...

Цялата статия: http://e-vestnik.bg/9766/kakav-ti-e-semeyniyat-status-vav-feysbuk-i-na-zhivo/

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5724