ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

  [BG]   EN  
ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

Начало
Що е ЛУ
ЛУ-клуб мисия
За кого е ЛУ-клуб
Кои сме ние
Архив
Връзки
Изтеглете си


Новини ЛУ за развлечение ЕВРОВИЗИЯ 2011 Календар Контакт

Новини / ЛУ

Вземи в gLOG
10 Октомври 10, 17:32 / Автор: vesti.bg
Сингапурците – богати и задължително много възпитани / Социално животно, учене, лайфстайл
Сингапур стана известен с рекламните си кампании за изкореняване на лошите навици, а местните родители поставят все по-високи изисквания към отрочетата си.

Широка популярност печелят курсовете за добри маниери за деца от 3-годишна възраст нагоре. Сингапурските родители смятат, че уроците по класически танци и пиано вече не са достатъчни, за да превърнат децата им в съвършени зрели хора. Трябва по-добре да се възпитават децата, преди да са придобили лоши навици.

Уроците по етикет обикновено се преподават през училищната ваканция - през юни и декември и са достъпни за много родители - струват от 30 до 48 сингапурски долара – 16-26 евро. 

В първо ниво се учат поздравите, във второ – как да се отговаря учтиво по телефона и "начините за овладяване на стреса".  Целта на третото ниво е да вкорени ценности като честност и отговорност чрез поетапен метод.

След тези уроци децата горят от желание да покажат у дома добро държание на масата, добро отношение към братята и сестрите си или към домашните любимци...

Цялата статия: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3320571


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.1643