ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

  [BG]   EN  
ЛУ-КЛУБ: Учим с удоволствие и за развлечение

Начало
Що е ЛУ
ЛУ-клуб мисия
За кого е ЛУ-клуб
Кои сме ние
Архив
Връзки
Изтеглете си


Новини ЛУ за развлечение ЕВРОВИЗИЯ 2011 Календар Контакт

Новини / ЛУ

Вземи в gLOG
29 Юли 10, 10:28 / Автор: ikartour.bg
Мечта за Дубай / Туризъм
Малко градове в света реализират такова силно привличане, както Дубай. Дубай съществува в една свръх модерна и различна реалност, години напред, и ако ви е трудно да си представите това или ви звучи като научна фантастика, разгледайте снимки от този град.

Бурж ал Араб
– най-луксозния хотел в света, един от символите на Дубай.  Сградата изглежда лека и ефирна като лодка и блазни с лукс и блясък, прикриващ изключително здравите основи и усилния труд на строителите. 

Изкуственият архипелаг Светът (на снимката) - не само уникален, но и възможност за инвестиция. Архипелагът е изграден на 4 километра от бреговата ивица и представлява цели 300 изкуствени острова, подредени във формата на земните континенти. Всеки остров ще бъде снабден с луксозни вили и малко яхтено пристанище. В действителност на собствениците е предоставена възможността сами да изберат как да изглежда техния остров – какъв да бъде релефа, но и флората и архитектурата. 

Още:
  • Най-високата сграда в света Бурж (кулата) Халифа, наричана още Бурж Дубай
  • Палм Джумейра или просто Палмата, изкуствен полуостров със 17 листа, върху които са разположени луксозни вили и прекрасен плаж
  • Танцуващите кули на великата Заха Хадид, които са в строеж; 
  • Хидрополис – първия подводен хотел в света, оборудван с места за отдих и шопинг, както и със собствена ракетна отбранителна система;
  • Дубайленд – проект, разположен на 278 кв.км. с най-големия МОЛ, истински Джурасик парк, гигантски спортен център и множество музеи и културни средища. 
Цялата статия: http://www.ikartour.bg


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4295